Activiteit

Groene Peper en bekendmaking SustainaBul

vrijdag 24 mei 2024 , 9:00 - 17:00 uur
Illustration

Groene Peper is hét duurzaamheidsevenement voor het onderwijs van de toekomst. Voor iedereen binnen het mbo, hbo en wo die geïnteresseerd is in duurzaamheid. Connect for green impact.

Save the Date
24 Mei 2024/ May 24, 2024
Hogeschool Windesheim, Zwolle

Op vrijdag 24 mei komen we samen in Zwolle Hogeschool Windesheim. Laat je inspireren door de keynotes en neem deel aan diverse workshops. Bovendien ontdek je wie de SustainaBul 2024 wint en wordt de Rachel Carson Award uitgereikt. 

Keynote Groene Peper 2024 door Kees Klomp
Ontmoet Kees Klomp (1968), een pionier in de Betekeniseconomie! Als voormalig lector aan de Hogeschool Rotterdam en auteur van bestsellers zoals "Handboek Betekenisvol Ondernemen", leidt Klomp nu het AGENCY! programma bij Hogeschool Windesheim. Hij zet zich in om studenten te inspireren en betrekken bij maatschappelijke vraagstukken. Op vrijdag 24 mei zal hij zijn expertise delen en inspirerende inzichten bieden tijdens Groene Peper. 

Dit jaar zijn er niet één maar zelfs twee keynotes! Binnenkort meer informatie over de andere inspirerende keynote.

Programmapijlers en IDG's

De basis van het programma zijn de vier vaste programmapijlers: de circulaire economie, de energie- en voedseltransitie en de rol van digitalisering binnen de transities. 

Dit jaar staat het thema Inside Out centraal. Door te werken aan onze innerlijke kompas en onze vaardigheden, zijn wij in staat om transities te versnellen. De IDG's (Inner Development Goals) geven een raamwerk van kwaliteiten en vaardigheden om mee aan de slag te gaan en zelf dié versneller te worden.

Kijk hier voor het programma en om je aan te melden

 

Locatie
Hogeschool Windesheim, Zwolle
Deel dit: